Vergaderen buiten de deur: de oplossing voor de sleur van alledaagse vergaderingen

Als je denkt aan vergaderen, dan denk je misschien aan saaie en lange bijeenkomsten op kantoor met een droge boterham en een kopje koffie. Maar vergaderen kan ook anders! Steeds meer bedrijven kiezen voor vergaderingen buiten de deur en dat heeft zo zijn voordelen. In dit blogs laten we de voordelen zien van vergaderen buiten de deur.

Een verfrissende omgeving

Als je altijd op dezelfde plek vergadert, kan dat leiden tot een gevoel van sleur en routine. Door te kiezen voor een andere omgeving, zoals een andere locatie of zelfs een andere stad, creëer je een nieuwe omgeving waarin de creativiteit en inspiratie kunnen stromen. Dit kan leiden tot nieuwe ideeën en oplossingen die anders misschien niet naar voren waren gekomen.

Focus op de vergadering

Op kantoor is er vaak veel afleiding. Collega's die binnenkomen, telefoontjes, e-mails en andere zaken kunnen de focus tijdens een vergadering verstoren. Door te vergaderen buiten de deur, bijvoorbeeld op een rustige locatie in de natuur of in een inspirerend gebouw, kun je je beter concentreren op de vergadering en zo het beste uit de bijeenkomst halen.

Teambuilding

Door te vergaderen buiten de deur, creëer je een gevoel van saamhorigheid. Je bent samen op een andere plek en dat kan bijdragen aan een betere band tussen collega's. Bovendien is het een goede gelegenheid om even te ontspannen en elkaar op een andere manier te leren kennen. Kom je vergaderen bij BAZ dan heb je zelfs de mogelijkheid om een korte boulderclinic te volgen voor of na je vergadering. Op die manier werk je direct aan de teambuilding en zeg nou zelf, na een intensieve vergadering ben je ook wel toe aan goede “energizer”.

Vergaderen bij BAZ

Bij BAZ hebben we de perfecte faciliteiten om je vergaderingen een nieuw leven in te blazen. Wij zorgen ervoor dat jullie de deur uitlopen met tal van nieuwe ideeën en ervaringen. Kortom, een echte aanrader voor iedereen die klaar is met het saaie vergaderen op kantoor.