Woensdagmiddag Kids

Ben je tussen de 5 en 17 jaar? Dan kun je elke woensdagmiddag tussen 13:00 en 16:00 kennis komen maken met de klimsport! Kom en ervaar zelf hoe leuk klimmen is!

Er is professionele begeleiding om te zorgen dat iedereen veilig kan klimmen. Ook zullen er uitdagende oefeningen aangeboden worden. Oftewel: een supergezellige en spannende middag.

Reserveren is niet nodig wel een gezonde dosis lef. Entree €8,-

Wij vragen de ouders/begeleiders van de kinderen tijdens deze trainingen aanwezig te zijn (maar wees gerust, wij serveren héérlijke koffie!).

Bouldergym BAZ
Oostzijde 381-C, Zaandam
075-2073024

Jeugdclub

Omdat er maar weinig kinderen zijn die niet van (boom)klimmen houden, hebben we een fijn en actief programma voor de jeugdige boulderaars onder ons! Er wordt op de volgende momenten in de week training aangeboden**:

De kosten voor jonge boulderaars zonder lidmaatschap bedragen €38,00 per maand. Heb je wel een lidmaatschap? Dan mag je kosteloos deelnemen aan de jeugdtrainingen. Jeugdleden 5 t/m 8 jaar krijgen 1x in de week training met intensieve begeleiding in kleine groepjes. Voor jeugd van 9-17 jaar wordt 2x in de week training aangeboden de kosten hiervoor bedragen €43,00 .

Alle jeugdleden kunnen vóór of na de training zo lang komen boulderen als ze willen. Vanaf 12 jaar kun je zelfstandig boulderen vóór of na de training, van 5 t/m 12 jaar is begeleiding van een volwassene vereist.

Een keer kijken of de jeugdgroep wat voor jou is? Je betaalt dan alleen een losse entree en je mag op de proef meedoen met een training. Stuur graag even een mailtje wanneer we je kunnen verwachten! hello@bazbouldergym.nl

Kinderfeestje

Een feestje waarbij kinderen hun energie kwijt kunnen maakt iedereen blij! Heb je een groep kinderen van minimaal 5 jaar en zoek je een leuke activiteit? Onze bouldergym is de ultieme plek! De kinderen kunnen (na een korte uitleg) naar hartelust klimmen op de diverse boulderwanden, en een lekker hapje en drankje (naar wens) gaan er na zo’n middag sporten altijd in. Voor 17,50 per kind krijg je:

  • een korte uitleg over boulderen, zodat de kinderen veilig aan de slag kunnen
  • limonade (onbeperkt)
  • een portie friet of een pannenkoek per kind
  • een echt boulderBA(A)Z-certificaat voor ieder kind

Graag bij ‘Bericht’ invullen:

  • Naam jarige
  • Gemiddelde leeftijd
  • Patat, of pannenkoeken
  • Taart ja/nee
Reserveer een kinderfeest
-
-
Contact
Sending request ....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.