Kids-vakantietraining

Ben je tussen de 5 en 17 jaar? Dan kun je in sommige vakantie’s woensdagmiddag tussen 13:00 en 16:00 kennis komen maken met de klimsport! Kom en ervaar zelf hoe leuk klimmen is! Hou hiervoor onze socials in de gaten.

Er is dan professionele begeleiding om te zorgen dat iedereen veilig kan klimmen. Ook zullen er uitdagende oefeningen aangeboden worden. Oftewel: een supergezellige en spannende middag.

Reserveren is niet nodig wel een gezonde dosis lef.

Dagentree €13,50

Wij vragen de ouders/begeleiders van de kinderen tijdens deze trainingen aanwezig te zijn. Maar wees gerust, wij serveren héérlijke koffie!).

Jeugdclub

Omdat er maar weinig kinderen zijn die niet van (boom)klimmen houden, hebben we een fijn en actief programma voor de jeugdige boulderaars onder ons! Er wordt op de volgende momenten in de week training aangeboden:

Om deel te nemen aan de jeugdclub, dien je eerst lid te worden van onze vereniging BBCM. Zo ben je goed verzekerd. Bovendien dien je in het bezit te zijn van een maandkaart, (half)jaarkaart of abonnement via automatische incasso.

Alle jeugdleden kunnen vóór of na de training zo lang komen boulderen als ze willen. Vanaf 12 jaar kun je zelfstandig boulderen vóór of na de training, van 5 t/m 12 jaar is begeleiding van een volwassene vereist.

 

Kennismaken met de Jeugdtraining?

Een keer kijken of de jeugdgroep wat voor jou is? Je betaalt dan alleen een losse entree van €13,50 en je mag op de proef meedoen met een training. Stuur graag even een mailtje wanneer we je kunnen verwachten! hello@bazbouldergym.nl

Kinderfeestje

Een feestje waarbij kinderen hun energie kwijt kunnen maakt iedereen blij! Heb je een groep kinderen van minimaal 5 jaar en zoek je een leuke activiteit? Onze bouldergym is de ultieme plek! De kinderen kunnen (na een korte uitleg) naar hartelust klimmen op de diverse boulderwanden, en een lekker hapje en drankje (naar wens) gaan er na zo’n middag sporten altijd in. 

 

  • Prijs 17,50
  • Duur: gemiddeld neemt een kinderfeest bij ons 2,5 – 3 uur in beslag.
  • Wat: een korte uitleg over boulderen, zodat de kinderen veilig aan de slag kunnen
  • Inclusief: limonade (onbeperkt)
  • Inclusief: een portie friet of één pannenkoek per kind
  • Inclusief: een echt boulderBA(A)Z-certificaat voor ieder kind
  • Exclusief: taart. Deze mag je gerust zelf meenemen, indien een taart gewenst is.

 

Reserveer een kinderfeest
-
-
Contact
Sending request ....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 .