Groepen

BAZ Bedrijven

Wil je jouw medewerkers trakteren op een uniek en sportief bedrijfsfeest? Bij BAZ, dé eventlocatie van de Zaanstreek, ben je aan het juiste adres! Of je nu een informele bijeenkomst of een uitgebreid evenement organiseert, wij bieden de perfecte ruimte en faciliteiten om aan al jouw wensen te voldoen.

Onze eventlocatie biedt veel meer dan alleen een bouldergym. Het is een ideale omgeving voor teambuilding, sociale interactie en vergaderingen. Onze ervaren instructeurs begeleiden groepen van alle niveaus en bieden teambuildingactiviteiten aan om de samenwerking en communicatie te bevorderen.

Na de activiteiten bieden we ook uitgebreide cateringopties aan, zodat jullie kunnen genieten van een heerlijke borrel of diner om de dag mee af te sluiten. BAZ is gespecialiseerd in de organisatie van bedrijfsfeesten en vergaderingen. In de onderstaande brochures vind je alle informatie en prijzen van onze arrangementen  

Scholen

Bij BAZ bouldergym bieden we een speciaal sportprogramma aan voor scholen. Het programma is toegankelijk voor basisscholen, middelbare scholen en voortgezet onderwijs van alle niveaus. Boulderen is een toegankelijke en uitdagende activiteit waarbij leerlingen na een korte instructie al snel zelf aan de slag kunnen. Scholen kunnen kiezen voor een eenmalige les, als bijvoorbeeld alternatieve gymles of voor een uitgebreidere lessenreeks. Afhankelijk van het aantal lessen dat je kiest, wordt er een uitgebreide opbouw in verzorgd, waarbij de leerlingen steeds meer technieken leren en hun vaardigheden kunnen verbeteren.

Programma:

  • Eenmalige les
  • Lessenreeks

Tijdens de lessen besteden we veel aandacht aan veiligheid. Boulderen is niet alleen een leuke activiteit om individueel te doen, maar ook een uitstekende manier om samenwerking en teambuilding te bevorderen. We bieden dan ook diverse samenwerkingsoefeningen aan om de leerlingen te helpen hun communicatie- en samenwerkingsvaardigheden te verbeteren.

Bij BAZ bouldergym geloven we dat het belangrijk is om kinderen te laten kennismaken met een gezonde en actieve levensstijl. Boulderen is niet alleen leuk, maar ook een effectieve manier om kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie te verbeteren.

Praktische informatie

We bieden lessen aan scholen vanaf 15 personen en kunnen van maandag t/m vrijdag worden ingepland in overleg. Als je geïnteresseerd bent in ons sportprogramma voor scholen, neem dan gerust contact met ons op! We kijken er naar uit om u en uw leerlingen te verwelkomen bij BAZ bouldergym.