Selecteer een pagina

Menu

FAQ’s

Iets meer uitleg over sommige ingrediënten:

  1. Onze huisgemaakte saus is een Bourgondische saus met mayonaise, bbq chipotle saus, mosterd en …….
  2. Pesto rucola is gemaakt met pompoenpitten, parmezaanse kaas, knoflook en rucola.
  3. Tandoori kippenborst is kipfilet gemarineerd met yoghurt en typische tandoori specerijen: gember, komijnzaad, knoflook, paprika en chili.
  4. ‘Raita’ is een yoghurtsaus met komkommer, rode ui en Indiase specerijen van chaat massala (mix van o.a. gedroogde mangopoeder, komijnzaad, korianderzaad en chili).
  5. ‘Slata mechouia’ is een saus gemaakt van tomaten, paprika, ras-el-hanout en harissa (typisch Marokkaanse kruiden, aan de pittige kant).
  6. Chimichurri is een Argentijnse marinade gemaakt van peterselie, knoflook, olijfolie, azijn en rode peper vlokken.
  7. Toum is een Libanese knoflooksaus, zonder dierlijke producten, met een beetje olie en citroen,
  8. Guacamole is een dipsaus van avocado, jalapeno, limoen en koriander.
  9. Zonnebloempitten-kaas is een veganistische, creamcheese-achtige kaas.
  10. ‘Kimchi’ is een Koreaans bijgerecht van gefermenteerde koolbladeren ingelegd met uien, knoflook, gember en chili poeder.
  11. ‘Teriyaki saus’ is een Japanse saus gemaakt van sojasaus, rijstwijn en suiker
  12. ‘Romesco’ is een saus van tomaten, peper, hazelnoten, amandel, geroosterd knoflook, olijfolie en rodewijnazijn).
  13. ‘Uluwatu wakame’: een combinatie van wakame zeewier en groene curry