Selecteer een pagina

Reserveren

Welkom bij BAZ, leuk dat je bij ons wil komen eten!

Ons restaurant is ruim opgezet, met een jungle aan planten.

We staan bekend om onze burgers, deze hebben verrassende smaak combinaties. Als je zin in wat anders hebt, kan dat natuurlijk ook; we hebben ook wat andere (klassieke) gerechten op de kaart staan. De keuze van de chef is ook een populaire optie, zeker voor de gasten die met regelmaat bij ons dineren.

Wil je met 8 of meer personen langs komen, dan krijgen we de de keuze van de gerechten graag 2 dagen van te voren door. Er is ook een optie om in overleg een klein keuzemenu samen te stellen waarvan op de avond zelf besteld kan worden.

Op onze kaart staan al veel vega en vegan opties, maar zijn er nog andere allergieën of diëten, dan horen wij dat graag.

BAZ is de ideale locatie voor een gezellige dag uit. Op de 1e verdieping is er zelfs een speciale ruimte die volledig naar eigen smaak in te richten is. Denk hierbij aan een thema feest met DJ of band, walking diner, of 6 gangen diner.  Je verjaardag, jubileum, familie dag, of misschien zelfs wel je bruiloft. We houden niet van nee en denken daarom altijd mee.

Bedrijven zijn ook welkom bij ons. Er kan plenair een presentatie gegeven worden, of brainstorm sessies. Dit kan afgewisseld worden met een klimsessie, team building activiteiten, of een fietstocht naar de Zaanseschans. Afsluiten met een borrel en een diner kan dan natuurlijk niet missen in het programma.

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden en prijzen, neem dan contact op via rob@bazbouldergym.nl

Reserveer een tafel
-
-
Contact
Sending request ....

Soms lijkt het alsof de reservering blijft hangen (draaiend wieltje), maar dan is hij zeer waarschijnlijk wel binnengekomen. Check eerst je email voordat je het nog een keer probeert! Onze excuses hiervoor.