Jubileumsdag BAZ

Afgelopen zondag vierden we bij BAZ Bouldergym een onvergetelijke verjaardag met een geweldige groep mensen! Het was een dag vol plezier en avontuur, waar we ons uiterste best hebben gedaan om toffe activiteiten te organiseren voor iedereen! Het enthousiasme en de energie van alle aanwezigen maakten de dag nog specialer! We zijn dankbaar voor de vele nieuwe gezichten die we hebben mogen verwelkomen en de positieve reacties die we hebben ontvangen. Jullie maken het verschil!

Het programma

Tijdens deze bijzondere dag stonden wij in het teken van puur genieten! Ons restaurant bood een speciaal menu aan, zodat je kon smullen van onze heerlijke BAZ-specialiteiten. Terwijl onze geweldige zangeres Kyara live muziek ten gehore bracht, vulde de Bouldergym zich met een levendige mix van nieuwe klimmers, trouwe leden en getalenteerde atleten. Deze unieke combinatie zorgde voor een onvergetelijke sfeer!

De bouldershows waren adembenemend: zowel nationale als internationale topatleten gaven een indrukwekkende demonstratie van wedstrijdboulders. Het was een spektakel dat iedereen versteld deed staan!

Op naar de 10 jaar!

Met jullie steun en enthousiasme gaan we nu op naar de volgende mijlpaal: 10 jaar BAZ! We kunnen niet wachten om nog vele jaren samen te klimmen en nieuwe herinneringen te maken. Dank jullie wel voor deze fantastische dag en we hopen jullie snel weer te zien bij BAZ🌟

Bekijk hier de aftermovie van de BIG3!